Bra att ha information från Er klubbrådgivare 2017-04-12

tisdag, 18 april 2017 18:15

 

Hej alla golfklubbar i Dalarnas Golfförbund!

Nu när vårsolen tittat fram och temperaturen stigit så blir den stora frågan: När öppnar drivingrangen, banan, shopen och restaurangen? Oavsett hur man har förberett sig inför golfsäsongen så är den fylld av förväntningar och det är vår uppgift att överträffa våra medlemmar, gästers och samarbetspartners förväntan ”stora som små”!

Golfspelaren i Centrum – undersökning som stöd för utveckling ( över 295 klubbar har anmält sig till medlemsundersökningen)!!!

Jag vill passa på att tipsa om Golfspelaren i Centrum som är ett medlems- och gästundersökningsverktyg i ert utvecklingsarbete på golfklubben ”från antagande till fakta”.

Medlemsundersökningen kommer att varakostnadsfri 2017 och önskar er klubb delta så anmäl intresse till mig,om ni inte redan har gjort detta.

Stort intresse för Golfens dag den 20 maj!

 

 

Över 300  klubbar har redan anmält sig till Golfens dag den 20 maj! Henrik Stenson supportar evenemanget och över 300 golfklubbar har anmält att de arrangerar Golfens dag den 20 maj. Sprid gärna filmen med Stensons hälsning för att marknadsföra dagen. Klubbar: tänk på att skicka in en direktlänk till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.med ert dagsprogram som besökarna kan se på Sverigekartan på sajten

Årets 50/50-utbildning är fulltecknad (ifrån Dalarnas Golfklubbar har Falun Borlänge GK, Hagge GK och Rättviks GK anmält sig!)

Nu har ansökningstiden gått ut till golfens jämställdhetsutbildning 50/50. Totalt 48 klubbar och sex distriktsförbund får lära sig mer under 2017 med start i maj. Ett 50-tal klubbar får chansen att gå utbildningen varje år.

Läs mer här: http://www.golf.se/utbildning/golfens-jamstalldhetsarbete/

Regelverk golfbilar:

Vad gäller för uthyrning av golfbilar m.m. se bifogad PDF.

Ny GIT-release 25 april

Vårens GIT-release sker den 25 april kl. 18.00 och beräknas ta cirka 3 timmar att genomföra. Innehållet i stort är en förenkling av hanteringen kring gruppbokning och medlemskapstyper plus allmänna användarförbättringar i systemet. GIT har också på RF:s anmodan påbörjat ombyggnaden av koppling mellan GIT och Idrottonline. Läs mer här: http://help.golf.se/forstasidan/

Önskar Er alla en Glad Påsk och kom ihåg ”tillsammans så gör vi skillnad”

Bästa hälsningar,

Stefan Janson

Klubbrådgivare

Svenska Golfförbundet

Adress Box 11016, 100 61 Stockholm

Telefon 08-622 15 92

Mobil 070- 621 11 06

www.golf.se